Spuitbus met verf: ideale oplossing voor kleine herstellingen of bijwerkingen

Bij verfspecialist Govaere vindt u een uitgebreid assortiment aan spuitbussen: van primers en topcoats tot vernissen van de beste kwaliteit. Ontdek hieronder ons aanbod.De voordelen van een spuitbus

Een kleurspuitbus is een handige, snelle oplossing voor kleinere herstellingen aan carrosserie en voor het spuiten van moeilijk bereikbare plaatsen. De spuitbussen worden gevuld met dezelfde premium verf als de productiekleuren, zijn in alle kleuren en diverse glansgraden beschikbaar. Daarnaast heeft een spuitbus ook een goede dekkracht, droogt de verf snel en heeft hij een lange houdbaarheid.


2K-spuitbussen, uniek in ons aanbod

Met de kwalitatieve 2K-spuitbussen realiseert u keer op een hoogwaardige afwerking. Een spuitbus bevat zowel de verf als de verharder, die pas bij gebruik geactiveerd wordt. Het resultaat? Een optimale kleurmenging, een hoge chemische en mechanische weerstand en een duurzame glans. In ons assortiment 2K-spuitbussen vindt u primers, topcoats en vernissen.Govaere is de juiste partner voor al uw spuitbussen. Contacteer ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Contacteer ons