Alles wat uw kleur nodig heeft

We leveren alle benodigdheden voor carrosserie en industriële coatings. Herstellingen, grootschalige lakwerken, kleurprecisie … Meer dan bekend terrein voor ons.Onze merken blinken stuk voor stuk uit in wat ze doen. Betrouwbare kwaliteit, innovatieve oplossingen.


Als u actief bent in een van deze sectoren, kan u bij ons terecht voor uitgebreid advies en professioneel materiaal.

Machinebouw

De bescherming of conservering van machines is héél ruim omvattend. In functie van de vereisten of omstandigheden waar deze machines dienen te komen of ingezet worden, bieden we een laksysteem op maat.

REFINISH Light Industry Coatings

Constructie of productie van nieuwe trailers, vrachtwagenopbouw, containersystemen of kippers en herstellingen van vrachtwagens en trailers. We zetten een duurzaam laksysteem in met het oog op glans- en kleurbehoud. Ook de service naar kleurjuistheid en matchen van bedrijfskleuren is belangrijk.

Loonlakwerk

Als loonlakbedrijf is het niet evident om op elke aanvraag een pasklaar antwoord te bieden. Wij proberen standaard laksystemen aan te reiken die het grootste deel van de lakwerken aankunnen. Daarnaast staan wij steeds ter beschikking om specifieke aanvragen te helpen invullen.

OEM reparatiesystemen in spuitbus

Onder het motto: "Breng de herstelling naar de machine". Logistiek gezien is het een nachtmerrie om elk H&H-toestel naar een voorbestemde reparatiezone te brengen voor een lokale spot repair op de lak. Onze 1K- en 2K-spuitbussen stellen u in staat om een lakreparatie uit te voeren volgens de OEM-standaard van de fabrikant.

Architectuur

Unikleur, structuur, metallic, mat, satin, hoogglans … De architectuur staat niet stil, ook niet op vlak van kleur- en effecttrends. Dankzij een uitgebreide waaier aan mogelijkheden hebben wij steeds een oplossing in zowel water- als solventgedragen laksystemen.

Staalconstructie

Tijdelijke conservering? Grondlaag voor verdere afwerking? Volledige afwerking? Esthetiek, duurzaamheid, snelheid, rendement … zijn de woorden die meespelen in de keuze van het gepaste laksysteem.

Algemeen industrieel lakwerk

Tijdelijke conservering? Grondlaag voor verdere afwerking? Volledige afwerking? We kiezen het passende laksysteem op basis van esthetiek, duurzaamheid, snelheid en rendement.

Commercieel transport

Constructie of productie van nieuwe trailers, vrachtwagen opbouw, containersystemen of kippers en herstellingen van vrachtwagens en trailers. We zetten een duurzaam laksysteem in met het oog op glans- en kleurbehoud. Ook de service naar kleurjuistheid en matchen van bedrijfskleuren is belangrijk.


Op zoek naar materiaal om te kleuren, liften, richten, trekken, snijden of uit te deuken?

Contacteer ons